Thursday

Kleinformat

Earlier this december you could find an interview with me in Kleinformat magazine and our friends came over and baked cookies with Elinor, ate æbleskiver and drank glögg! ▶ Julie: hmm godt spørgsmål -jeg henter altid tusind apps som jeg aldrig bruger, men udover instagram er dette min top fem-syv-stykker: Osfoora for Twitter, TeuxDeux til huskesedler, Digits som lommeregner, PlainText til noter, Flipboard til facebook, rss mm., This american life til evig kvalitetsunderholdning -og så tester jeg Lemon, hvor man kan holde styr på sine kvitteringer og er ved at blive afhængig af Wordfeud
▶ Lise: Mega-godt tip! tak!
▶ Maria: Det er et stykke tid siden, jeg har boet på hostel i Berlin og når jeg gør, går jeg efter det billigste jeg kan finde :) Har boet et par gange på A & O backpackers som er ret billigt, men uden charme. Mit bedste tip er at se om man ikke kan opstøve en dansker et sted i ens netværk som har en lejlighed i Berlin man kan leje! Der er ret mange tomme danskerlejligheder dernede.
▶ Chapter 9: I had no idea I was so nostalgic before I realized they were gonna move for real.

6 comments:

whitney said...

isn't it so fun to make cookies with a toddler? i think i need to have t help me more often. :)

Mendruga said...

Mmmmmm! Heart cookies! Where is the doggy? I miss it. Happy new year from Spain

Nika van de Maan said...

beautiful pictures, great blog!

greetings from germany,
nika.

lina said...

elinor is the cutest thing ever! congratulations on the interview : )

Anki said...

Wow, the interview looks cool! Wish you all the best for 2012!

Irene said...

So nice that you are part of this magazine :) Happy new year!